FTX Referans Kodu: 33779617

FTX Referans Kodu: 33779617
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı kripto borsalar özellikle verdikleri güven, kurumsallık hissiyatı ve destek hizmetleriyle kısa zamanda diğer kripto borsaların arasından kolayca ayrılabiliyor. FTX Borsası, bu yönüyle rağbet gören bir borsa olduğundan FTX Referans Kodu en çok ihtiyaç duyulan kripto borsa referans kodları arasında gelmektedir.

FTX, işlem hacmi ile en büyük ilk 5 kripto borsa arasında geldiğinden FTX Borsası referans kodu bulmak birçok kripto borsaya göre nispeten daha kolay gelebilir. Ancak FTX Borsası‘nın özellikle ülkemizdeki kullanıcı sayısı az olduğundan ve var olan kullanıcılar da standart referans kodları sunduğundan FTX Borsası için referans kodu bulmak o kadar kolay değildir.

FTX Referans Kodu Nedir?

FTX Referans Kodu, FTX Borsası’nda tüm işlemlerde komisyon ve işlem ücreti indirimi sağlayan referans kodudur.

Eğer FTX referans kodu avantajları hakkında bilgi sahibiyseniz ve sadece bir referans kodu arayışınız varsa aşağıdaki %25 indirim sağlayan FTX referans kodu ile indirim avantajı yakalayabilirsiniz.

FTX Referans Kodu: 33779617

Eğer referans kodunu girmekle uğraşmadan doğrudan bir link ile FTX Borsası referans kodu kullanmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

FTX Referans Sistemi; çift taraflı kazanç sistemi sunarak hem referans sahiplerine hem de referansla üye olan kişilere avantajlar sunmaktadır.

FTX Referans Kodu Ne İşe Yarar?

FTX referans kodu, diğer borsalarda olduğu gibi borsada yapılan tüm işlemlerde komisyon ve işlem ücreti indirimi sağlamaktadır.

Sizin için yukarıda paylaştığımız referans kodu, FTX’in en yüksek komisyon indirimi sağlayan referans kodudur.

Başka bir konu ise tüm kripto borsalar gibi FTX de size referans kodu girmenizi zorunlu tutmaz. Yani referans kodu girmeden de FTX Borsası’na üye olabilirsiniz ama bu durum size hiçbir avantaj sağlamayacaktır ve tamamen FTX Borsası’nın işine gelen bir durumdur.

FTX’e kayıt olurken hiçbir referans kodu kullanmazsanız, yapacağınız tüm alım, satım, transfer, vadeli işlemler, staking gibi işlemlerde 0 (sıfır) indirim alırsınız ve referans kodu ile sağlayabileceğiniz tüm indirimlerin tamamı FTX Borsası’na kalır ve FTX, bu komisyonları kimseyle paylaşmaz.

Bu durumdan dolayı FTX de referans kodu girilmesini açıkça belirtmese de istemez ve referans kodu olmadan üye olan kullanıcılar daha kârlıdır. Yani anlaşılması gereken şudur ki hiç referans kodu ile üye olmamaktansa bir referans kodu ile üye olmak her zaman avantajlıdır.

FTX Referans Kodu Nasıl Kullanılır?

FTX referans kodunu kullanabilmek için yani üyeliğe FTX referans kodu ekleme özelliği için yalnızca tek seçenek bulunmaktadır. O da referans kodu vasıtasıyla kayıt olmaktır.

Bu tek seçenekle FTX Borsası’na referans kodu ile kayıt olma şansı bulunmaktadır ancak FTX referans kodu nerede kullanılır diye sorulacak olursa bu sorunun cevabı tektir; yalnızca kayıt sayfasında kullanılabilir.

Eğer bilgisayar üzerinden FTX Borsası’na %40 indirimli referans kodu ile kayıt olmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. FTX resmî web sitesine direkt giriş yapıp Kayıt Ol butonuna tıklarsanız referans kodu kullanamazsınız. Bu nedenle referans kodu avantajı ile direkt kayıt sayfasına gitmek isterseniz buraya tıklayın.
  2. Kayıt sayfasında istenen bilgileri girin, güvenlik doğrulamasını geçin ve son olarak “I agree to the FTX Terms of Service” yazan kullanıcı sözleşmesini yanındaki tiki işaretleyerek kabul edip kayıt işlemini tamamlayın.

Yukarıdaki adımları izleyerek ister bilgisayardan ister mobilden FTX referans kodu ekleme işlemini başarılı bir şekilde yapabilirsiniz.

FTX Referans Kodu ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Bu alanda FTX referans kodu veya kodlarıyla ilgili en çok merak edilen ve sorulan soruların cevaplarını paylaşmaya çalışacağız.

FTX Referans Sistemi Nedir?

FTX Referans Sistemi; FTX üyelerinin sahip olduğu ve FTX Borsası üzerindeki özel bir sistemdir. Bu referans sistemi ile sevdiklerinizi veya çevrenizi FTX Borsası‘na kayıt ederek işlem ücreti ve komisyon indirimi avantajı sağlayabilirsiniz.

FTX Borsası Referans Kodu ile Ne Kazanılır?

FTX referans kodu; FTX Borsası’nda yapılan tüm işlemlerden kaynaklı kesilen komisyon ve işlem ücretlerinden tasarruf sağlar. Başka bir deyişle FTX referans kodu sayesinde bir şekilde FTX referans geliri elde edersiniz.

FTX Referans Kodu Ekleme Nasıl Yapılır?

FTX referans kodu nasıl eklenir sorusunun cevabı olarak FTX referans kodu ekleme işlemi oldukça basittir. Tek yapılması gereken kayıt sayfasına yukarıda verdiğimiz link aracılığı ile gitmek ve kayıt işlemini tamamlamaktır.

FTX referans kodu ekleme mobil ve bilgisayar üzerinden değişiklik göstermemektedir. Sadece kayıt sayfasına gidiş yolunu bilmek yeterli olacaktır.

FTX Referans Kodu Eklemeyi Unuttum, Ne Yapmalıyım?

Eğer kayıt aşamasında FTX referans kodu ekleme işlemi yapmayı unuttuysanız bu durumda iki seçeneğiniz bulunuyor. Ya hesabınızı herhangi bir referans kodu ve avantajı olmadan kullanmaya devam edeceksiniz ya da yeni bir hesap oluşturup bu kez referans kodunu girerek kaydınızı tamamlayacaksınız.

FTX Referans Kodu Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Eğer bir referans kodu ile FTX kaydı yaptıysanız kayıt olduğunuz referans kodunu hesabınızdan silemezsiniz. FTX Borsası referans kodunu silmenin bir avantajı olmayacağı gibi eğer çok rahatsız olursanız yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

FTX Referans Kodu Sonradan Ekleme Yapılabilir Mi?

FTX referans kodu sadece kayıt aşamasında eklenebilir. Bu nedenle de kayıt olduktan sonra ve hali hazırda kullanılan bir hesaba ait işlem yapılamaz. Yani FTX referans kodu sonradan ekleme ve değiştirme şansı bulunmamaktadır.

Ayrıca FTX referans kodu nerede olur diye soranlar için yine aynı sayfadan FTX referans kodu öğrenme işlemi de yapılmaktadır. Yani daha önce oluşturulmuş referans kodlarını da görmeniz mümkündür.

FTX Borsası Nasıl Kullanılır?

FTX Borsası için detaylı bir kullanım rehberine ihtiyacınız var ise FTX Borsası ve Detaylı Kullanım Rehberi başlıklı içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_k_n
Şaşkın
0
hasta
Hasta
FTX Referans Kodu: 33779617

Yorumlar kapalı.