Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID): 4049052

Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID): 4049052
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gate.io Borsası, hem güvenilir olması hem de yeni çıkan kripto paraları erken listelemesinden dolayı oldukça popülerdir. Bu nedenle de Gate.io referans kodu, Gate.io Borsası’na kaydolmak isteyen kullanıcıların en çok araştırdığı şeylerden biridir.

Dünyanın en büyük ve en güvenilir borsalarından biri olmasından dolayı zaten popüler olan Gate.io, birçok kripto parada fırsat yatırımı sunmasının yanı sıra ve referans sistemi ile sunduğu indirim avantajlarından dolayı gözde kripto borsalardan biridir. Bu nedenle Gate.io Borsası referans kodu, insanlar tarafından sıkça aranmaktadır.

Gate.io Referans Kodu Nedir?

Gate.io Referans Kodu, Gate.io Borsası’nda yapılan tüm al & sat işlemlerinde komisyon ve işlem ücreti indirimi sağlayan koda verilen isimdir.

Eğer Gate.io referans kodunun ne olduğunu biliyorsanız ve yalnızca indirimli bir referans koduna ihtiyacınız var ise %50 indirimli Gate.io referans kodu aşağıdaki gibidir.

Gate.io Referans Kodu: 4049052

Referans kodunu sisteme girişle uğraşmadan, doğrudan link vasıtasıyla Gate.io Borsası’na Gate.io Referans Kodu ile kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Gate.io referans kodu ile Gate.io Borsası’na kayıt olan kullanıcılar, Gate.io‘nun tüm al & sat işlem ücretlerinden ve komisyon kesintilerinden %50’ye kadar indirim kazanırlar ve bu durum yatırımcılara ciddi bir tasarruf imkânı tanır.

Gate.io Yönlendirme ID’si Nedir?

Gate.io Yönlendirme ID’si, Gate.io’nun referans kodu yerine yönlendirme ID terimi kullanmasından kaynaklı ortaya çıkan bir terimdir. Yani Gate.io referans kodu ile Gate.io yönlendirme ID’si arasında işlevsel olarak hiçbir fark yoktur.

Eğer Gate.io yönlendirme ID’sinin ne olduğunu biliyorsanız ve yalnızca indirimli bir yönlendirme ID’sine ihtiyacınız var ise %50 indirimli Gate.io yönlendirme ID’si aşağıdaki gibidir.

Gate.io Yönlendirme ID’si: 4049052

Referans kodu terimi İngilizce’de “referral code” terimi olarak kullanılmaktadır. Birçok global kripto para borsası gibi Gate.io da temelde İngilizce dilinde kurulmuş bir kripto borsadır ve diğer dillere daha sonra çevrilmiştir. Gate.io Borsası Türkçe’ye çevrilirken, “referral” terimi Türkçe’de referans, yönlendirme, davet gibi anlamlara geldiğinden yönlendirme terimini tercih etmişlerdir ve bundan dolayı Gate.io referans kodu terimi yerine Gate.io yönlendirme ID’si terimi ortaya çıkmıştır.

Özetleyecek olursak Gate.io yönlendirme ID’si ile Gate.io referans kodu terimleri arasında işlevsel olarak hiçbir fark bulunmamaktadır.

Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID’si) Ne İşe Yarar?

Gate.io referans kodu (Yönlendirme ID’si); Gate.io Borsası’ndaki tüm alım ve satım gibi işlemlerde komisyon ve işlem ücreti indirimi sağlamaktadır.

Gate.io Borsası’nın kayıt sayfasında, Yönlendirme ID’si (İsteğe Bağlı) diye bir alan yer alır. Bu alanda sizden Gate.io yönlendirme ID’si olarak da geçen Gate.io Borsası referans kodu istenir ancak bu alan doldurulması gereken zorunlu alanlardan biri değildir. Yani dilerseniz referans kodu veya yönlendirme ID’si olmadan da Gate.io Borsası’na kayıt olabilirsiniz.

Gate.io Yönlendirme ID’si olmadan yani Gate.io referans kodu olmadan kayıt oluşturmak kayıt olanlara dezavantaj, Gate.io Borsası’na ise avantaj sağlar. Çünkü kullanılan Gate.io referans kodu (yönlendirme ID’si), kayıt olanlara komisyon ve işlem ücreti indirimleri sağlarken bu alan boş bırakıldığı takdirde hak edilecek tüm indirimler Gate.io Borsası‘na kalır. Bu nedenle kayıt sayfasında bu alan zorunlu değildir.

Özetleyecek olursak, eğer Gate.io Borsası referans kodu yani Gate.io Borsası yönlendirme ID’si kullanmak, kayıt olan kişilere her halükarda avantaj sağlayacaktır.

Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID’si) Nasıl Kullanılır?

 

Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID): 4049052

Yukarıdaki görmüş olduğunuz Gate.io Borsası kayıt sayfasında formun alt taraflarına doğru Yönlendirme ID’si (İsteğe Bağlı) yazan kısmı görebilirsiniz. Bu ibarenin hemen yanındaki aşağı ok işaretine tıklayarak açılan alana 4049052 yönlendirme ID’sini yani referans kodunu girerek kayıt olduğunuz takdirde %50 indirimli Gate.io referans kodu yani %50 indirimli Gate.io Yönlendirme ID’si kullanmış ve avantajlarından faydalanmış olursunuz.

Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID’si) ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID’si) ile ilgili en çok merak edilen sorulara ve bu soruların cevaplarına bu bölümde ulaşabilirsiniz veya yorumlarınızla sorularınızı iletebilirsiniz.

Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID’si) Kayıt Olduktan Sonra Kullanılabilir mi?

Gate.io referans kodu veya diğer adıyla Gate.io yönlendirme ID’si, sadece kayıt oluşturma ekranında kullanılabilir. Eğer üyeliğinizi Gate.io referans kodu olmadan oluşturursanız sonradan referans kodu girme şansınız olmaz.

Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID’si) Girmeyi Unuttuysam Ne Yapmam Lazım?

Gate.io Borsası referans kodunuzu girmeyi unuttuysanız ve hesabınızı Yönlendirme ID’si olmadan oluşturduysanız ya hesabınızı bu şekilde kullanmak zorunda kalacaksınız ya da farklı bilgilerle yeni bir hesap oluşturmanız gerekecek.

Gate.io Referans İndirimi Ne Kadar?

Gate.io referans indirimi kayıt aşamasında kullanılan referans kodunun niteliği ve referans kodu sahibi tarafından belirlenen orana göre %10 ila %50 arasında değişmektedir.

Standart olarak kullanılan birçok Gate.io referans kodu, maksimum %40’a kadar indirim sunmaktadır ancak yalnızca belirli kullanıcılara verilen bazı referans kodları, %50 oranında indirim sunmaktadır. Yukarıda paylaşılan kod, %50 indirim avantajı sunan bir Gate.io referans kodu (yönlendirme ID’si) olma özelliği taşımaktadır.

Gate.io Referans Linki Nedir?

Gate.io Referans Linki, Gate.io Borsası’na referans kodu ile üye olmak için kullanılacak olan kodun doğrudan link vasıtasıyla kullanılmasıdır. Yani bu kodu elle girmek yerine otomatik çıksın isteyenler yukarıda paylaşılan linke tıklayarak direkt olarak Gate.io referans kodu kullanıp kayıt olabilirler.

Gate.io Yönlendirme Linki Nedir?

Gate.io Yönlendirme Linki, Gate.io Borsası’na yönlendirme ID’si ile üye olmak için kullanılacak olan kodun doğrudan link vasıtasıyla kullanılmasıdır. Yani bu kodu elle girmek yerine otomatik çıksın isteyenler yukarıda paylaşılan linke tıklayarak direkt olarak Gate.io yönlendirme ID’si kullanıp kayıt olabilirler.

Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Gate.io Borsası nasıl kullanılır bilmiyorsanız ve bir kullanım rehberine ihtiyacınız var ise Gate.io Borsası ve Detaylı Kullanma Rehberi başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Gate.io Referans Kodu Nasıl Alınır?

Gate.io Borsası referans kodu nasıl alınır diye merak ediyorsanız artık merak etmenize gerek yok çünkü 4049052 kodu ile üyeliğinizi oluşturabilirsiniz veya buraya tıklayarak direkt Gate.io Referans Kodu (Gate.io Yönlendirme ID’si) ile üye olabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_k_n
Şaşkın
0
hasta
Hasta
Gate.io Referans Kodu (Yönlendirme ID): 4049052