OKX Referans Kodu: 7839345

OKX Referans Kodu: 7839345
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski adı OKEx olan OKX, kripto borsalar arasında güvenilirliği, hızı ve işlem hacmi ile öne çıkan borsalardan biridir. Hal böyleyken de OKX borsasında hesap oluşturmak isteyen birçok yatırımcı, OKX referans kodu arayışı içine girerek OKX Ortaklık Sistemi avantajlarından faydalanmak istemektedir.

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük ve en güvenilir 17. borsası olması dolayısıyla OKX, kripto yatırımcıları ve kullanıcıları için eşsiz bir borsa olmasının yanı sıra borsanın kendine özel avantajları ve OKX referans kodu ile sağlanan indirimler de kullanıcıları cezbetmektedir.

OKX Referans Kodu Nedir?

OKX Referans Kodu, OKX Borsası‘nda komisyon ve işlem ücreti indirimi sağlayan koda verilen isimdir. Eğer hemen %40 indirimli OKX referans kodu arıyorsanız aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

OKX Referans Kodu: 7839345

Doğrudan link vasıtasıyla OKX Borsası‘na OKX Referans Kodu ile üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

OKX referans kodları ile üyelik gerçekleştiren kullanıcılar, OKX‘in tüm işlem ücretlerinden ve komisyon kesintilerinden %40’a kadar indirim kazanırlar. Bu da yatırımcılara ciddi bir tasarruf imkânı tanır.

OKX‘de referans kodu, Arkadaş Daveti olarak ve Ortaklık Programı geçmektedir. Bundan dolayı OKX Referans Kodu yerine OKX Davet Kodu veya OKX Ortaklık terimlerine de sıkça rastlayabilirsiniz veya referans kodu yerine davet kodu arama terimini kullanmış olabilirsiniz.

OKX Referans Kodu Ne İşe Yarar?

OKX Referans Kodu olarak da isimlendirilen OKX Ortaklık Kodu; OKX Borsası‘ndaki tüm alım, satım ve para transferlerinde komisyon ve işlem ücreti indirimi sağlamaktadır.

OKX kayıt sayfasında “Invite code (Optional)” diye bir alan yer alıyor. Bu alanda sizden OKX Referans Kodu istenir ancak bu alan doldurulması gereken zorunlu alanlardan biri değildir. Yani dilerseniz referans kodu veya davet kodu olmadan da OKX üyeliği oluşturabilirsiniz.

OKX Referans Kodu olmadan üyelik oluşturmak size dezavantaj ve OKX Borsası‘na avantaj sağlar. Çünkü kullanılan OKX Referans Kodu, sizlere komisyon ve işlem ücreti indirimleri sağlarken bu alan boş bırakıldığı takdirde hak edilecek tüm indirimler OKX Borsası‘na kalır. Bu nedenle üyeliklerde bu alan zorunlu değildir.

Özetleyecek olursak da eğer OKX Referans Kodu‘nuz yani davet kodunuz var ise kullanmak her halükarda sizin avantajınıza olacaktır.

OKX Referans (Davet) Kodu Nasıl Kullanılır?

OKX Referans Kodu: 7839345

Yukarıdaki görmüş olduğunuz OKX Hesap Oluşturma ekranına eğer bir OKX referans linki vasıtasıyla gitmediyseniz “Invite code (Optional)” yazan kısmı görebilirsiniz. Bu ibarenin yanındaki ok işaretine tıklayarak hemen altındaki alana 7839345 referans kodunu girerek üyelik oluşturduğunuz takdirde %40 indirimli OKX referans kodu veya OKX davet kodu avantajından faydalanmış olursunuz.

OKX Referans Kodu ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

OKX Referans Kodu ile ilgili en çok merak edilen sorulara ve bu soruların cevaplarına bu bölümde ulaşabilirsiniz veya yorumlarınızla sorularınızı iletebilirsiniz.

OKEx Referans Kodu Nedir?

OKX Borsası daha önce OKEx adını kullandığı için birçok kullanıcı borsayı hala OKEx olarak lanse etmekte ve dolayısıyla OKEx referans kodu, OKEx ortaklık ve OKEx davet kodu gibi terimler sıkça kullanılmaktadır.

OKX Ortaklık Nedir?

OKX Ortaklık, OKX Borsası Referans Sistemi‘nin orijinal adıdır. Yani OKX Ortaklık ile OKX Referans Sistemi aynı şeydir.

OKX Arkadaş Daveti Nedir?

OKX Arkadaş Daveti de OKX Referans Sistemi veya diğer adıyla OKX Ortaklık ile aynı şeydir ve aralarında hiçbir fark yoktur. Birçok kripto borsasındaki referans sistemi OKX Ortaklık Programı ve OKX Arkadaş Daveti olarak geçmektedir ve bu nedenle de OKX Arkadaş Daveti ile yani OKX Referans Kodu ile üyelikler referans sistemine dahil edilmektedir.

OKX Referans Kodu Sonradan Eklenir Mi?

OKX Referans Kodu sadece üyelik oluşturma ekranında girilebilir. Eğer üyeliğinizi OKX referans kodu olmadan oluşturursanız sonradan referans kodu girme şansınız olmaz ve OKX Referans Ödülü kazanamazsınız.

OKX Referans Kodu Girmeyi Unuttuysam Ne Yapmam Lazım?

OKX Borsası referans kodunuzu girmeyi unuttuysanız ve hesabınızı referans kodu olmadan oluşturduysanız ya hesabınızı maalesef bu şekilde kullanacaksınız ya da yeni bir hesap oluşturmanız gerekecektir.

OKX Borsası Nasıl Kullanılır?

OKX Borsası nasıl kullanılır bilmiyorsanız ve bir kullanım rehberine ihtiyacınız var ise OKX Borsası ve Detaylı Kullanma Rehberi başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

OKX Referans Kodu Nasıl Alınır?

OKX Borsası referans kodu nasıl alınır diye merak ediyorsanız artık aramanıza gerek yok çünkü 7839345 kodu ile üyeliğinizi oluşturabilirsiniz veya buraya tıklayarak direkt OKX Referans Kodu ile üye olabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_k_n
Şaşkın
0
hasta
Hasta
OKX Referans Kodu: 7839345