2021 Yılında Alınabilecek En İyi 5 Kripto Varlık

2021 Yılında Alınabilecek En İyi 5 Kripto Varlık
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası, Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto varlık birimlerinin kırmızı bölgede ticareti ile son iki aydır dalgalı bir seyir izliyor. Ancak, piyasa yükseldikçe değerlendirmek için satın alabileceğiniz birkaç kripto varlık var.

1. UNUS SED LEO (LEO)

ERC-20 token birimi LEO, BitFinex kripto borsasının yerel kripto token birimidir.

Adını Latince bir alıntıdan alan Unus Sed Leo, kullanıcıların işlem ücretlerinden tasarruf etmelerini sağlar. Ancak, kullanıcının indiriminin kapsamı, müşterinin hesabında bulunan LEO miktarına bağlıdır.

iFinex Kripto Borsası, Mayıs 2019’da finansal bir açığın ardından LEO‘yu oluşturdu.

Önde gelen kripto borsa para birimi BNB gibi, LEO da BitFinex borsasının piyasadan aylık olarak belirli bir miktarda LEO satın aldığını gören bir token yakma mekanizması kullanır.

Yeniden satın alınan ve yakılan miktar, aylık %27’lik sabit bir orandadır ve genellikle mevcut piyasa fiyatından satın alınır.

Fiyat hareketiyle ilgili olarak, LEO‘nun birkaç sert dalgalanması oldu. Yıla 1.3564 dolardan başlayan LEO, diğer kripto varlıklarıyla birlikte yükseldi. Bir dizi etkileyici performansın ardından 12 Mayıs’ta 3.8905 dolara yükseldi.

Yükselmek, 1 trilyon doların üzerinde piyasayı düşüren genel kripto piyasası çöküşü sırasında bir meydan okuma haline geldi. Ardından, Haziran başında toplanmadan önce 27 Mayıs’ta %25 düşüşle 2,07 dolara düştü. Ancak, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.8905 dolara (ATH) ulaşmadı ve ortalama 2 dolardan işlem gördü.

LEO %1.11 yükseldi ve yazının yazıldığı sırada 2.73 dolardan işlem görüyor. Bu kademeli ralli, LEO‘nun iyileşme için satın alınabilecek iyi bir kripto token olduğunu gösteriyor.

Eğer LEO almak istiyorsanız direkt kripto varlığın kendi borsası BitFinex Borsası‘nı kullanabilir ya da LEO listelemesi yapan Gate.io Borsası’nı tercih edebilirsiniz.

BitFinex üzerinden LEO token almak için buraya tıklayabilirsiniz. Ya da Gate.io Borsası üzerinden LEO satın almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

2. Revain (REV)

Ucuza almak ve yüksekten satmak için kripto varlıklar arayan değer odaklı bir yatırımcıysanız, değerlendirmek için satın alacağınız bir sonraki kripto birimimiz için heyecanlı olmalısınız. Blok zincirini geleneksel inceleme alanına getiren Revain, kullanıcıların Ethereum blok zinciri tabanlı belirteçleri incelemesine olanak tanır.

2018 yılında kurulan Revain, geliştiricilerin projeleri hakkında yapıcı geri bildirim almalarını sağlayan bir geri bildirim kanalı gibidir.

Blockchain platformu ayrıca yazarları REV belirteçleri aracılığıyla yüksek kaliteli incelemeler sağlamaya teşvik eder. Ayrıca, platformdaki kullanıcılar arasındaki etkileşimleri kolaylaştırmak için REV belirtecini kullanır.

Geliştirme ekibine göre, Revain, makine öğrenimi ve blok zincir teknolojisi gibi gelişen teknolojilerden yararlanan tüm küresel ürün ve hizmetler için meşru ve gerçek bir geri bildirim yapısı oluşturur.

REV, fiyat hareketi açısından şimdiye kadar başarılı olmadı ve yalnızca Mayıs ortasında 0.03655 dolardan 0.06221 dolara yükseldiğinde %50’den fazla bir artışla gerçekleşen bir atılım sağladı. Ancak, daha sonra düştü ve bir süredir ATH‘sinin altında işlem görüyor.

Bu arada, REV buhar alıyor ve yakında buzu kırmaya hazırlanıyor. Kripto varlık, 20 günlük hareketli ortalama (MA) desteğinin 0,00859 doların altında işlem görmesine rağmen, şu anki 0,00791 dolarlık fiyat sabitlemesi, onu yükseliş koşusu başlatmak için iyi bir konuma getiriyor. Günlük işlem grafiğinde %0.51 ralli yaptı.

Eğer REV Token almak istiyorsanız KuCoin Borsası‘nı tercih edebilirsiniz. KuCoin üzerinden REV Token almak için buraya tıklayabilirsiniz.

3. ICON (ICX)

Değerlendirmek için satın alabileceğiniz bir başka bir kripto para birimi ICON.

ICON, birlikte çalışabilirlik zorluğuna odaklandı ve bağımsız blok zincirlerinin güvenilmez bir şekilde bağlanmasına ve değer aktarımı yapmasına izin vermek için blok zinciri iletim protokolünü kullandı.

ICON blok zinciri protokolü, Ethereum gibi akıllı sözleşmeler kullanır. İkili bir konsensüs algoritması, devredilen hisse kanıtı (DPoS) ve devredilen katkı kanıtı (DPoC) adı verilen bir ekonomik yönetişim protokolü kullanır.

Kurumlar ve şirketler arasında verilerin bütünlüğünü ve şeffaflığını sağlayan, loopchain adı verilen tescilli bir blok zinciri motoru üzerinde çalışır. ICON projesi, birden fazla blok zincirinin etkileşime girebileceği bir “zincirler arası” olmayı planlıyor.

Fiyat açısından, yerel kripto para birimi ICX, bir roller coaster deneyimi yaşadı. İlk günlerinde 12.19 dolara kadar yükselen ICX, yıllar içinde art arda düştü. Hatta Kasım 2019’da 0.161 dolara gitti. Ancak 2021, kripto toparlanmasında 31 Mart’ta etkileyici bir şekilde 3.1198 dolara ulaştı.

Fiyat hareketini koruyamadı ve sonuç olarak Nisan ayının sonuna doğru 1,84 dolara düştü. Mayıs ayında %11 oranında ralli yaparak daha geniş bir pazarla düşmeden önce 2.733 dolara yükseldi. 0,9399 dolarlık bir sabit fiyatla ICX, %1,39 arttı.

Eğer Icon (ICX) satın almak isterseniz Binance Borsası‘nı tercih edebilirsiniz. Binance üzerinden ICON Coin ya da diğer adıyla ICX Coin satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Theta Fuel (TFUEL)

Değerlendirmek için satın alınacak başka bir kripto para birimi Theta Fuel! Theta Fuel, Theta ağının iki yerel kripto varlıklarından biridir.

Theta Network, video akışı ve veri dağıtımına odaklanan bir blok zinciri platformudur. Google, Samsung, Binance, Blockchain Ventures ve Gumi gibi kurumsal doğrulayıcılara sahiptir.

Theta Ağı, son aylarda büyük ölçüde benimsenen, hızla büyüyen bir protokoldür. Bu, içerik oluşturucuların ödüller için video yüklemelerini sağlayan yenilikçi blok zinciri protokolü aracılığıyla olmuştur. İzleyiciler, yüklenen videoları yayınladıkları için de ödüllendirildikleri için geride bırakılmazlar.

Theta blok zinciri, blok zinciri platformunun yönetimine ve platformun gazı olarak hizmet eden Theta Fuel‘e odaklanan Theta belirteci tarafından desteklenmektedir. Bu, TFUEL‘i Theta ağında devam eden operasyonların çoğuna güç sağlayan ERC-20 token birimi yapar.

TFUEL‘in Theta platformunda yerine getirdiği işlevlerden bazıları, video akışlarının paylaşılması, akıllı sözleşmelerin yerleştirilmesi ve NFT‘ler ve DeFi ürün ve hizmetleri Theta ağından oluşan işlemler için aktarıcılara bir ödeme aracı olarak hizmet etmektir.

Bunun yanı sıra, TFUEL, yedek bilgi işlem gücünü ve bant genişliği kaynaklarını paylaşan kullanıcılara ödeme yapmak için de kullanılır. 2021’de video akışının bir norm haline gelmesiyle Theta ağı büyüdü ve TFUEL, kripto alanındaki en iyi 50 kripto varlıktan biri haline geldi.

Fiyatla ilgili olarak, TFUEL inişli çıkışlı bir yolculuk yaşadı. Yılın başında 0,03349 dolardan başlayan token, 23 Mart’ta sadece üç ayda %2 artarak 0,4817 dolara yükseldi.

Daha sonra ivmesini kaybetmesine rağmen, 19 Haziran’da 0,5905 dolara yükseldiğinde atılım anı tekrar gerçekleşti. Ancak pozitif fiyat hareketini koruyamadı, %10 düştü ve ayı 0,4113 dolardan kapattı.

Ayrıca Temmuz ayında kısa bir süreliğine düştü ancak olumlu fiyat hareketinin bir kısmını geri kazanıyor gibi görünüyor. Yazı zamanında, TFUEL %0,98 arttı ve 0,3585 dolardan işlem görüyor.

Theta Fuel yani TFUEL alabilmek için Binance Borsası tercih edilebilir. Binance Borsası üzerinden TFUEL satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

5. Pax Gold (PAXG)

Değerlendirmek için satın alınacak kripto varlıklardan biri de Pax Gold. 2019 yılında blockchain protokolü Paxos Standard tarafından başlatılan Pax Gold, altın destekli bir kripto varlık birimidir. Bir ERC-20 tokenidir ve çeşitli borsalarda kolayca alınıp satılabilir.

PAXG, altının fiyatını geri plana atarak, emtianın bir anlamda esnek ve bölünebilir olmaması nedeniyle değerli değerli metali ticarete açık hale getirmeyi hedefliyor. Proje ekibine göre Pax Gold, yatırımcıların değerli metali elinde tutmadan küçük miktarlarda değerli metal satın almalarını sağlıyor.

Paxos Gold, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYSDFS) tarafından düzenlenmektedir. Paxos Gold, bir Troy onstan 1 PAXG‘ye kadar fiziksel altın ile tamamen teminatlandırılmıştır. Ayrıca London Good Delivery ile de uyumludur.

PAXG, geçen Ağustos’tan bu yana çok fazla büyüme kaydetti ve 2.083 dolardan işlem gördü. Mart ayında 1.732 dolara düştü ve o zamandan beri toparlandı. Basın zamanında, %0,92 arttı ve 1 PAXG 1,827,21 dolara gidiyor.

Paxos Gold yani PAXG alabilmek için Binance Borsası tercih edilebilir. Binance Borsası üzerinden PAXG satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_k_n
Şaşkın
0
hasta
Hasta
2021 Yılında Alınabilecek En İyi 5 Kripto Varlık

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Çok merak ediyordum hangileri alınabilir diye. Çok yardımcı oldu bu yazı teşekkür ederim.

    Cevapla