2022 Yılı Sonunda Yükselmesi Beklenen 5 Altcoin

2022 Yılı Sonunda Yükselmesi Beklenen 5 Altcoin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanların kripto paraya olan merakı her geçen saat artmaya devam ediyor. Artan bu merak ve ilgi ile insanların aklında ise oluşan en büyük hayal, en ucuz kripto parayı bulup satın alarak bu kripto para sayesinde zengin olmak! Böyle bir hayalin gerçek olması maalesef o kadar kolay değil fakat bu makale size analistlerin analizleri ile derlenen kripto paralardan derlenerek hazırlanmış olup yol gösterici olma niteliği taşımaktadır.

Şimdiden belirletim, bu makale bir yatırım tavsiyesi değildir! Bunu dikkate alarak yatırım yapmanızı tavsiye ederiz. İyi okumalar dileriz.

Filecoin (FIL)

Filecoin (FIL), tam anlamıyla bir yenilik değil, çünkü 2017’den beri bir proje olarak varlığını sürdürüyor. Ancak,  2020’nin sonundan itibaren (ana ağının piyasaya sürülmesiyle birlikte) kripto para piyasalarında sermaye açısından önem kazandı.

FIlecoin, depolama sunan bir blok zincirinin kalbinde yer alır veya başka bir deyişle, sabit disk alanı sunanlar ile buna ihtiyaç duyanlar arasında bir aracı görevi görür.

Çok yüksek piyasa değeri, sürekli büyüyen projenin kullanım hacimleri ve alternatif blok zincirlerine daha fazla ilgi, bu blok zincirini ve altcoin‘i derinlemesine çalışmamızda onurlu bir yer haline getirdi. Son zamanlarda fiyat çok dalgalı ancak orta ve uzun vadede proje çok ilginç beklentiler sunuyor.

Fantom (FTM)

Fantom (FTM), çok düşük maliyetli akıllı sözleşme işlemleri ve yürütme ile merkezi olmayan finans (DeFi) için entegre bir hizmet sunmayı amaçlayan yeni nesil bir blok zinciri ve bu blok zincirine ait kripto para birimidir. Bu kategoride faaliyet gösteren birkaç proje olmasına rağmen, Fantom, akıllı ve düşük maliyetli çözümler sunmasıyla rakiplerine nazaran birkaç adım öne çıkmaktadır.

Rakiplerinin sahip olduğu birçok özelliği kendi bünyesinde entegre olarak sunan Fantom, bugün kripto para birimleri dünyasında en hızlı büyüyen ve DeFi sektöründeki en ilginç projelerden biri olmak için gereken tüm özellikleri bünyesinde bulunduruyor.

Formula 1’de Valentino Rossi ve AlphaTauri ile FTM Token üzerinden önemli sponsorluk kampanyaları da bulunan Fantom (FTM)’yi daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aave (AAVE)

Aave, krediyle otomatik olarak ve protokol tarafından yönetilen faiz oranlarıyla likidite elde etmenizi sağlayan bir protokole sahiptir.

Son zamanlarda özellikle yatırımcılar tarafından en çok aranan kripto paralardan biri olan Aave’nin sahip olduğu yönetişim sistemi hem projeye ait ekosistemin hem de AAVE Token‘ın işleyişinin özüdür.

Celo (CELO)

Önceki yıllardaki gibi 2022’nin en ilgi çekici projelerinden biri olan Celo (CELO), ERC20 token birimlerinin gözde kripto para birimleri ve blok zinciri teknolojisinin potansiyel merkeziyetsiz uygulamaların dünyasına kapılarını açtığının kanıtıdır.

Aslında CELO, bilgisayarı olmayıp da yalnızca bir akıllı telefonu (yeni nesil ya da eski nesil farketmez) olanların sabit para biriminde ödeme yapmasına ve almasına izin vermek üzere çok özel bir hedefle doğdu.

Celo projesinde iki token birimi barınmaktadır. Bunlardan biri değeri ABD dolarına bağlı olan ve istikrarlı bir  madeni para olan Celo Dolar (cUSD), diğeri ise işlem ücretlerinde ve yönetim sisteminde kullanılan CELO Coin‘dir.

Celo projesi kısa zamanda çok hızlı bir şekilde büyüdü ve bu makalede yer alan kripto para birimleri arasında kesinlikle yer alması gereken bir kripto para birimidir.

Neredeyse tüm büyük kripto borsalarda listelenen, işlevselliğe fayda sağlayan Celo, yakın gelecekte ciddi oranda bir artış gösterebilir. Ayrıca bir ayrıntı olarak CELO, bir süre önce Euro’ya bağlı stablecoin açılışını yaptı ve Deutsche Telekom’dan yatırım aldı.

Chainlink (LINK)

Gerçek anlamda kripto para meraklıları, güvenilir ve merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir veri teklifi projesi olan Chainlink (LINK) tarafından neler sunulduğunu derinlemesine bilmektedir. Chainlink, 2017 yılında piyasaya çıkmasından bu yana önemli ve sabit bir hızla büyüyen, şu anda türünün tek örneği olan bir projedir.

Chainlink’in yerel token birimi olan LINK Token, zaten hali hazırda diğer kripto para birimlerine nazaran oldukça yüksek sayıda yatırımcı sayısına sahip olsa da Chainlink ağından bilgi satın alınmasını sağlayan tek kripto para birimi olduğu için ve dolayısıyla Chainlink ağının kullanımı arttıkça değeri artmaya devam edeceği için analistler tarafından en çok tavsiye edilen kripto para birimleri arasında yer alıyor.

Chainlink (LINK) ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_k_n
Şaşkın
0
hasta
Hasta
2022 Yılı Sonunda Yükselmesi Beklenen 5 Altcoin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir